Onze waarden

Onze waarden kunnen als volgt worden samengevat:

We zijn resultaatgericht;

Ons kantoor streeft ernaar om een center of excellence te zijn;

Tevredenheid van onze cliënten is essentieel voor ons. In iedere zaak zetten wij ons tot het uiterste in om de best mogelijke resultaten te realiseren, we streven constant de hoogst mogelijke kwaliteit na in ons werk, waar tegelijk responsiviteit cruciaal is – en dat alles met een niet aflatende focus op kost-efficiëntie.

our-values2

Met andere woorden: resultaten, kwaliteit, tevredenheid van onze cliënten.

Deze waarden zijn niet tegenstrijdig. Ze zijn complementair. Resultaatgerichtheid betekent niet dat we slechts één manier zien om resultaten te bereiken: in sommige gevallen zijn procedures onvermijdelijk, in andere gevallen kan het vermijden van (rechtbank)procedures uiteindelijk leiden tot een beter resultaat.

Onze queeste naar het leveren van juridische diensten van de hoogste kwaliteit, vloeit voort uit onze overtuiging dat er geen betere manier is om resultaten op juridisch vlak te bereiken, dan door een constante focus op kwaliteit.

Tevredenheid van onze cliënten, past naadloos in die resultaatgerichte aanpak en de constante focus op kwaliteit. We geloven ook dat er geen betere manier is om onze klanten te dienen, dan door hen de best mogelijke resultaten af te leveren.

Betrokken zijn bij een juridisch conflict, kan aanleiding geven tot aanzienlijke stress en inspanningen. Wij vinden dat het deel uitmaakt van onze opdracht als advocaat om die stress zoveel mogelijk weg te nemen en die inspanningen zo gering mogelijk te maken. We streven er dus ook naar om iedere samenwerking zo soepel en zo aangenaam mogelijk te maken. Vandaar het belang dat we hechten aan responsiviteit.

Tot slot is kost-efficiëntie niet onverenigbaar met een focus op resultaat en kwaliteit. Integendeel, deze waarden vullen elkaar aan, aangezien het eindresultaat altijd moet worden afgewogen tegen de kosten om dat resultaat te bereiken.

Contacteer ons, als resultaten van belang zijn voor u...

Heeft u vragen? Stuur ons een bericht.